NIEUWSBERICHT

Ruim 200 kinderen naar school!

Business Mastery 2018 Rotterdam

November 2018 – In juni 2018 nam ons bestuurslid Monique deel aan de Business Mastery van Tony Robbins in Rotterdam. Een groepsopdracht was om waarde toe te voegen voor anderen. Haar groep koos onze Zweli Foundation als goed doel en dan specifiek het zorgen dat kinderen naar school kunnen in het gebied Mpumalanga.

Uniform = naar school

In Mpumalanga heeft een kind een uniform nodig om naar school te mogen gaan. Een uniform en schoenen kost 50 euro. De groep van Monique haalden ruim 10.000 euro op, dat betekent ruim 200 kinderen naar school! De helft van dit bedrag werd gesponsord door een van de trainers van Tony, een zakenman uit Denemarken die dit doel een zeer warm hart toedraagt.

Dankbaar en hoopvol

Deze week was het zo ver. De eerste kinderen kregen hun uniformen. Onze collega Marleen Lintel is momenteel in Zuid-Afrika om alles in goede banen te lijden. De kinderen stonden vaak al lang op de wachtlijst en zijn ontzettend blij dat ze eindelijk kunnen starten met school. Deze stap geeft hen zoveel meer kansen op een gelukkig leven waarin ze de armoede kunnen ontvluchten.

Er waren ook kinderen bij die al op school zaten maar een uniform hadden dat volledig versleten was. Met trots kunnen zij nu weer naar school in een mooi nieuw uniform.

Bedankt sponsors!

Namens de kinderen in Mpumalanga en ons bestuur in Nederland en Zuid-Afrika willen wij alle mensen van Business Mastery 2018 die gedoneerd hebben, ontzettend bedanken!

Jullie steun is zo waardevol en heeft een directe positieve invloed op de levens van deze kinderen.

Wordt vaste donateur Zweli Foundation

Naast uniformen, haalt Zweli ook geld op voor andere projecten: het draaien van kidsclubs waar kinderen na school komen voor een maaltijd, warmte en zorg, het bouwen van huizen voor de aidswezen en noodhulp.

We werken de komende jaren aan het verkrijgen van meer vaste donateurs, zodat we onze projecten duurzaam kunnen blijven draaien. Uw donatie gaat voor 100% naar onze goede doelen. Wil jij vaste donateur worden, klik dan hier. Help ons om hen te helpen!

Nieuwsbericht 200 kinderen naar school
Nieuwsbericht 200 kinderen naar school
Nieuwsbericht 200 kinderen naar school

Contact

Zweli Foundation
Zwaluwendonk 27
5467 DD Veghel

Nederland:
M: +316 465 963 86 (Marleen Lintel)
Zuid-Afrika:
M: +27 72 631 5193 (Bets Steinmann)

E: info@zwelifoundation.nl

IBAN: NL05 INGB0004887566
KVK: 17169737
RSIN: 813857491

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

© Zweli Foundation

Nieuwsbericht 200 kinderen naar school